Out'n'about

Hej från bakfylle-lägret nr 1. Igår var vi ute och vandrade i byn lite, käkade på hard rock café, gick på casinot, förlorade pengar, eller, alla utom Emma förlorade pengar. 


Skulle gå in till stan, den delen av stan som inte är french quarter. Men. I hamnade på en bar istället och vips så va klockan nästan fem och det var dags för parad. Iväg för att köpa handgranater och sen ställde vi oss vid staketen och väntade. Och väntade. Sen gav vi upp. Gick hem, lagade mat, drack öl, frågade ut David om hur svårt det är att göra helikoptern, David gick in, vi satt kvar, fortfarande undrandes.

Igår va sista riktiga party-dagen, ikväll stänger de ber vid midnatt så då måste man ju ta tillvara på det! Jag Emma och David begav oss ut i syndens näste, gick slalom mellan alla kristna jävlar som ville frälsa oss. De har bourbonstreet som sin knacka-dörr verksamhet men istället för att knacka dörr tar de tag i en och vill be för och med dig. Folk stod i små klungor med huvudena ihop och bad. Fuck this shit sa vi och gick och drack massa alkohol istället.

Så här är vi nu, grip och Sofia pigga som lärkor, vi andra not so much.