Lite slitna kanske

Igår kom ju vår grekiska vän hit till Bocas och det skulle firas. Blev väl kanske liiite mkt firande, liiite mkt alkohol och ganska jävla sent. Men det va kul! Vi va på nåt uteställe här och efter en seg början kom det asmkt folk.

De två doktorsystrarna från san blas är här på vårt hostel och har bestämt ignorerat oss i två dagar. Igår va de aspackade så dom gav tom Eirini en puss...slår vad om att de kommer fortsätta ignorera oss nästa gång vi ser dom nyktra.

När vi kom tillbaka till hostelet så tjötade vi lite med våra grannar på balkongen och sen rådäckade vi. Vi va så däckade att vi inte ens märkte att vi fick rumskamrater där på morgonen, och de har överslafen, och sängen är fan assvår att klättra upp i. Bär jag vaknade av en sprängfull kissblåsa imorse tog det mig iaf nån minut och fatta varför vi hade så många flip-flops på golvet (jag trodde vi kanske hade snott dom på fyllan...) och sen när jag såg väskorna tänkte jag bara "varför förvarar dom väskor i vårt rum?" Ja ni fattar ju...blev lite mkt...

Men upp skulle vi tidigt för att åka till playa estrella. Där har vi tillbringat dagen med att kurera oss. Mexikanarna som vi hängde med igår har legat på rummet heeela dagen, sen kröp de fram i ljuset vid sju nu ikväll (två timmar sen) och de har redan tömt en flaska vodka... Vi är fan för gamla för tvådagars så blir bara lite slö-öl haha

Vi sitter just nu och väntar på att Eirini kommer tillbaka, hon är å käkar med Andy och Patric (vi har redan käkat). Sjukt underhållande killar, eller killar, mer gubbar (över 40 år) men roliga som fan.

Bilder från igår då (de som e ok att visa)