Coffs Harbour

Igår va vår sista kväll i Ports Stephens och Samurai Beach Hostel. Då va det gamenight och göra sitt eget bröd över öppen eld och smeta nutella fast en billigare variant över det. Ja, det va fyra pers som spelade kort och som inte verkade vilja ha fler som spelade, brödet va bröd... Men nutellakopian va god. Sen va det en tysk tjej som fyllde 19, vi träffade hennes kompisar på morgonen, de gjorde frukost åt henne då, sen verkar de inte ha gjort så mkt på dagen, de hade "glömt" köpa alkohol så de blev bjudna på whiskey av nån. Sen va det tamefan fnitter halva jävla natten. Folk som skrattar är ok, men fnitter?! Iaf, låg å störde mig som fan på dom när jag låg i min säng och kippade efter luft. Vi va 6 st i vår lilla stuga inatt, och all luft tog slut. Emma öppnade fönstret så mkt hon kunde utan att väcka han som låg under men det hjälpte bara marginellt. 

Låter som om det va ett hemskt hostel men det va det inte. Trots alla djur och insekter va det faktiskt mysigt. Hade aldrig velat bo så permanent men för några dagar va det bra. Som imorse när vi gjorde frukost hade vi två ganska stora fåglar som publik inne i uteköket.
  

Sen bar det iväg till coffs harbour. Det är fan inte kul att sitta i bil i 4,5 timmar, och speciellt inte med en stereo som bara funkar på ashög volym och det inte finns några bra radiokanaler alls, och allra minst när det är roadwork överallt och hastigheten pendlar från 80 till 60 till 40. Meeeen, nu är vi här! Och vi har två rumskamrater som heter Nicole (från Kanada) och Pauline (från Frankrike). Pauline pratar riktigt dålig engelska men det hindrar henne inte från att prata, hon pratar på som fan och man fattar knappt nåt. Vi va ute och käkade med dom ikväll och sen när vi kom hem tog vi resans skönaste dusch! Asså att det kan va så gött med en riktig jävla dusch! Så skönt att känna sig helt ren för en gång skull. 

Imorn ska vi se va det här stället har att erbjuda. När ni inte ens har börjat på erat fredagsmys därhemma säger vi godnatt! Pöss