Hemma igen

Den sista dagen på semestern är gjord. Vi lämnade lägenheten vid halv elva, käkade frukost på the bean, kollade på konstigt folk (finns så sjukt många sånna i USA) och på mobilerna.



Vi hade tänkt ta tunnelbanan hela vägen till Grand central å sen lämna väskorna där men sen kommer Emma på att vi kan ta taxi dit å slippa släpa gigantväskorna upp å ner för trapporna på de olika stationerna. Så hon gör värsta Carrie-stoppningen av en taxi å så är vi på väg. 



Väl där får vi veta att man inte alls kan lämna sitt baggage där utan det ligger fyra kvarter bort... Släpar vidare på väskorna, kommer fram till väskinlämningen, den är på fjärde våningen, och tror ni inte att hissen är sönder?!! Vi va lagom glada då... Men gubben där bar upp dom åt oss som tur va!
Lunchdags för arbetarna på Manhattan 


Sen bar det iväg till Bryant Park! Vi har blivit lite kära i den parken 😊 där hade de en bokklubb med högläsning som vi satte oss att lyssna på. Det va så jävla bra! Köpte ena boken å fick den signerad!



När vi hämtade ut väskorna hade hissen börjat fungera igen som tur va, släpade tillbaka väskorna till Grand central, skulle ta expressbussen till newark därifrån. När vi väl kommer dit säger Emma "slår vad om att den inte ens går härifrån" å det gjorde den inte... Det var några gator upp, inga skyltar ingenting, biljetten köpte man i en deli som iofs hade plakat ute om att de sålde biljetter. Och så hamnar vi i värsta trafikstockningen... När det var 1,5 timmar kvar tills planet skulle lyfta och vi precis lämnat Manhattan började jag bli lite nervös, incheckningen stängde en timma innan avgång. Men vi hann fram, med tio min tillgodo! Hade en liten dispyt med kvinnan vid incheckningen, va tvungen att checka in min ryggsäck med grejer från min och Emmas resväskor för vi hade 4 kg övervikt (tillsammans) och vi skulle va tvungna att betala 100 dollar var för det, men eftersom jag är silver-medlem kan jag checka in två väskor gratis, så istället för att säga ok som alla andra har gjort å gått med på övervikten vägrade den här tanten och vi va tvungna att packa om..

Men nu är vi iaf hemma, alla väskor kom fram och det är dags att börja jobba ihop pengar till nästa resa 😊