Lesson learned

Igår åkte vi it på snorklingtur. Ben och Chaya hade hittat en tur de tyckte lät bra men Eirini hade andra planer, hon ville åka med sin "pojkvän" och hans grupp med rastamän. Det va billigare så vi sa okej. Dagen började med att allt va försenat, sen funkade inte motorn i den första båten. Medan vi väntade på reservbåten öppnades rompunshen. När vi kom it till första snorkelstoppet höll nog vi alla på att få en liten miniinfarkt. Det va massa hajar och stingrockor runt båten, tog ett litet tag innan man jobbat upp modet att hoppa i (rompunshen hjälpte..). Under tiden vi glada turister va i passade crewn på att röka på som fan så alla va CP-höga när vi kom upp i båten igen. Gratis weed till alla (som ville) och sen va det bara att åka vidare. Till lunch fick vi fånga vår egen fisk och jag fick 4!! st, Emma fick 2 (yay jag vann). Där vid lunch fick vi reda på att Judit fyllde år så vi bestämde oss för att fira henne senare på kvällen. Tror alla blev kanske lite väl packade, men vi hade kul!

Sent på natten bestämmer sig smarta michaela för att ett nattbad hade inte suttit fel... Det slutade med att min mobil blev stulen och jag fick tillbringa ca 1,5 timmar på polisstationen med världens mest nonchalanta jävla polis. Vart så jävla ledsen över alla bilder, men gissa vad! Jag har fått tillbaka den! Va nån pundarbrid med fyra ungar som hade tagit den, men fick tillbaka den mot att jag inte berättar för polisen att det va hon så fair deal. Men kommer aldrig lämna saker på stranden igen det är säkert!

Imorse lämnade Chaya och Ben oss. Är inte så ledsna över Bens avfärd men Chaya va verkligen världens sötaste gulligaste tjej! Israel från en ortodox familj med 10 barn. Världens sämsta skämt, men fan va rolig hon va. Eirini skulle egentligen lämnat med henne så vi bokade nytt rum (bodde på värsta skitstället, Emma den tappra dödade en kackerlacka den första natten, jag låg och skrek patetiskt i sängen) men igår bestämde hon sig för att stanna. Tror hon blev lite irriterad men vafan, vi vill bo på ett kackelacksfritt ställe och i varsin säng!

Nu har vi bara tre dagar kvar på den här långresan varav ett dygn typ är resande. Vi kommer komma hem till värsta Lindén-släktträffen och Emma kunde inte längta mer! Och om ett dygn får hon dessutom öppna snusen igen så all is good in the world (och jag har fått tillbaka min mobil!)