Agra

Igår käkade vi indisk mat här på hotellet och det var fan svingott, hade tom haklappar


Ah d va ju såklart inte all mat men när resten kom in va vi så hungriga så vi dök på det bara

Sen totaldäckade vi, verkligen totalt, blev helt svart och sen ringde klockan för då va det dags att ta sig till taj mahal.

Och där fick vi köa, med den här glada tanten;

Man kan riktigt se va hon tycker om oss haha

På vägen in mot taj (vi kallar den så för vi är så coola) överöstes vi av olika förslag om guidning, vi tackade nej och sen till vår förvåning visade det sig att det faktiskt ingick i priset, så vi hade vår alldeles egna lilla indier som visade oss runt och fotade oss för glatta livet (ska bara koppla kameran till wi-fi så vi kan föra över de bilderna med). Vi glömde va han hette sekunden han sa det, dels för att han hade så förskräckliga tänder och dels för att man knappt förstod va han sa. Men han va snäll, hade nio barn,  som han va fasligt stolt över. Sen fick han syn på bilderna från Köpenhamn på kameran å då blev han alldeles tårögd och tyckte att vi hade ett fint liv. Vi sa inte emot. Dock har även han ett rikt liv... Man ser olika på varandras liv, konstigt det där. Riktigt trevlig man. Taj mahal var så klart väldigt vackert, dock väldigt mycket folk men det va ändå fridfullt (enligt vår Singh) så där på morgonkvisten. 

Ingången 

Ja, taj mahal då

Sen åkte vi tillbaka till hotellet för kanske världens bästa frukost (inkluderat!!)

Så jävla gott

Sen bar det, efter ett klädbyte, av till agra fort. Skulle aldrig gjort det klädbytet... Fan va folk glodde och viskade och pekade och skrattade. Först trodde vi att det va Michaelas shorts bara som väckte uppmärksamhet (slutade, är ni med nu, över knät!!) men sen började folk peka på Emmas vita kjol med. Emma va den första att bli tillfrågad om att va med på bild, sen kom det en hel familj som ville ha med oss, först med mamma och barn mellan oss och sen med mamma och pappa, vettefan va dom ska göra med dom bilderna sen!! Va väl bara tur att inte Emma tog på sig shorts (de är kortare än mina...)

Iaf, fortet va fint, men Fyfan va varmt det va, svettades av att bara stå och andas. 


Killen som ville ha bild m Emma




Man kunde se taj därifrån








Sen kom vår Singh och hämtade oss. Då har han gått och gjort en deal med nån marmorshop, vi sa först att dit ville vi inte, men så hade han lovat så då fick vi ju snällt gå med på det då.  Det va ganska intressant, dom visade hur allt gick till, försäljaren berättade att han ska gifta sig nästa år och att han å frun då ska till Australien och hälsa på hans bror. Iaf, sen började tjötet, ska ni inte köpa, visst är set fint, vi skeppar till Sverige, kolla vad många andra som köpt, bordet får ni i priset om ni köper skivan, men kolla iaf på de andra sakerna, kolla vilka praktiska marmorelefanter, ska ni inte köpa dom och bla bla. När han märkte att det va lönlöst sa han att han inte är den som tjatar.... Och lämnade över till en frodig karl i turban som bara skulle visa oss sina smycken. Han hade varit i Stockholm och på Vasa museet, och det va väldans vilket starkt skepp det va sa han när han gned ädelstenar mot magen för att de skulle blänka mer... Vi försökte säga där med att nä vi ska inte ha nåt, men då kan ni bara titta säger han och lassar upp kanske åtta olika "fat" av smycken, och vilken månadssten har ni och oooj, titta va fina era månadsstenar är, ska ni inte köpa?! Vi lyckades iaf stå emot.

Nu sitter vi på hotellet, dricker öl, ska snart placera oss vid poolen, orkar inte mer folk just nu, vill bara ha semester och ha det gött!

Lite bilder på annat smått och gott.