Köpenhamn över en dag

Igårkväll körde mamma och Torbjörn in i Malmö och idag begav vi oss alla fyra till Köpenhamn. Strålande sol, lite kallt men väldigt mysigt. Vi käkade lunch vid nyhavn, tog en tur till slottet och sedan sprang vi till bussen, betalade 155 DKK för att åka fem minuter och sedan gå upp till Carlsberg visiting center, där blev vi kvar resten av dagen, drack öl, tjötade och värmde oss. 
















Nu efter en händelselös resa tillbaka till Sverige (vi hade hoppats på att få se nån deporteras) sitter jag och Emma och väntar på att kvällens pizzor ska bli klara. Vi tackade ödmjukast nej till kaffet de ville bjuda på när vi väntar utan sitter här å njuter av arabisk musik medan mannen med plåster på hakan missförstår allt vi säger... Mysigt å va tillbaka till Skåne!

Dagens roligaste 😂
Vi lyckades hamna vid en tv-inspelning av nåt matprogram, där man Fick provsmaka maten efteråt. När vi står på tur för att provsmaka säger mamma "jag tar en annansbit medan vi väntar" och snor till sig en vad hon tror är uppskuren ananasbit bara för att ta ett stort bett och inse att det är rå potatis 😂